Kurinalainen ruokako muka ankeaa? Ei laisinkaan. Käytössä on kattava määrä perus raaka-aineita ja mausteita eli rajana vain oma keksiliäisyys ja viitseliäisyys.
Itse vietin eilen ns. tankkauspäivää viiden viikon jälkeen ja listalta löytyi mm. kaura-omenapaistosta, jäätelöä ja pitakanaa. Ei jäänyt muuten nälkä, vaikka ei mitään ruokaövereitä tullutkaan vedettyä. Siihen ei ole tarvetta, koska olen hyvässä ravinnossa kellon ympäri.
Silti tuollainen ruokarajaton päivä on mahtava toisinaan pitää, koska se saa ainakin minut arvostamaan hyvää ruokaa vieläkin enemmän. ”Ei makeaa mahan täydeltä” sanonta ei ole yhtään pielessä. Kyllä mummo tiesi mistä puhui.
Tänään paistelin isännälle proteiinilettuja marjojen ja hedelmien kera lounaaksi ja nehän upposi kuin kuuma veitsi voihin. Aivan taivaallisen hyvää ja silti niin sanottua laihissafkaa <3

Ohjetta ohessa jos banskulettuja mielit maistella.

– Yksi iso banaani
– n. 100 g rasvatonta, maustamatonta maitorahkaa
– Kaksi kananmunaa
– 20-25 g maustettua protsku pudding jauhetta (esim. vanilja)

Muussaa banskut ja lisää muut aineet mukaan tasaiseksi massaksi sekoittaen. Paistele/hauduttele miedolla lämmöllä voissa tai kookosrasvassa pannulla ja NAUTI marjojen tai hedelmien kera.

Ah ihanuutta!

Niin parhautta <3

Niin parhautta <3

Minun Lauantain lounaani.

Minun Lauantain lounaani.