Saanko minä käyttää kukkatrikoita kaupassa, makkarankuori mekkoa töissä tai kylpytakkia koiria ulkoiluttaessa? Totta hitossa!

Monesti sitä kuulee harmittelua siitä kuinka joku onneton on kehdannut ulkoilla tiukoissa lycroissa ihan julkisella paikalla. Siis törkeetä! Joku kenen takapuoli ei täytä jonkun sortin laatustandardeja. En kyllä itse yhtään tiedä mistä moiset stanut on peräisin ja ketä ne koskee… Ja aika usein näiden mielensä pahoittajien housuissa astelee henkilö kuka ei itse ole astunut ulos ilman kahisevaa viimeiseen kymmeneen vuoteen. Mitä ihmettä se on keneltäkään pois jos joku haluaa pukeutua rohkeasti, näyttävästi tai vaan mukavasti? En ymmärrä.

Minä todellakin lähden ulos vaikka patalappuihin verhoutuneena jos hyvältä tuntuu. Jos se jotakuta häiritsee, sulkekoon silmänsä tai kääntäköön katseensa sopivampaan kohteeseen. Joidenkin ihmisten tapa arvostella toisen muotoja tai muodottomuutta on todella julmaa ja ala-arvoista. Eipä tässä varmaan kukaan pääse ”täydellisenä” elämäänsä kahlattua maaliin saakka.

Kyllä olen joskus huomannut kuinka sitä saa sivaltavia silmäyksiä kun on valinnut ne tarakkaa terhauttavat päntsit jalkaansa. Onhan se nyt suorastaan toisten päiväkahveihin pissimistä kun kehtaa tällaisissa kaupungilla käyskennellä. Noh, tuossa kohtaa kyllä kannattaisi jäädä kotiporstualle nauttimaan ne kofeiininsa, eikä lähteä ottamaan poroja nokkaan ihmisten ilmoille. En vaan voi käsittää, että toisilla ongelmat on niin kovin eri maailmoista.

Rohkaisen siis jokaista pukeutumaan oman ilonsa, surunsa, tyylinsä tai tarpeidensa mukaisesti. Jos joku tästä antaa pahaa silmää niin antakaa lentosuukko takaisin! <3

On olemassa ongelmia ja ongelmia.

Aurinkoista ja vartaloita hellivää viikonloppua kaiken muotoisille!

-t-

Vinkki, vinkki… Jos kaipaat keväistä säpinää vaatekaappiin niin tsekkaa www.baseativashop.com

It´s okay to feel beautiful.